10 dagar tills hemfärd

Må ju säga att jag numera längtar efter att få komma hem till Sverige igen. Komma tillbaka till vardagen och att saker och ting ska gå tillbaka till vanligt. Att äta ute varje dag kanske är roligt första veckan, men är inne på min fjärde vecka nu och jag längtar så mycket efter hemlagad mat. Bara att ha ett kylskåp skulle vara underbart.
Jag bor fint och har det bra, jag är väldigt tacksam över denna möjligheten jag har fått och de kommer jag alltid vara över detta tillfälle som jag har fått.
 
Nu är det sista april och åker hem den 10:e maj till Sverige, kommer ha varit borta i exakt fem veckor och det kommer bli underbart och få komma hem.
 
En sak är säkert, det är att jag kommer åka ner till Köpenhamn många gånger innan jag dör. För jag älskar denna charmiga staden, den är så vacker. Nackdelen är att man vrikar fötterna hela tiden, måste nog lära mig och lyfta lite bättre på fötterna tror jag.
 
Älskar Köpenhamn, önskar att Stockholm var lika vackert.
 

Frågor som aldrig kan besvaras

Mycket tankar kan gå fram och tillbaka varför ens liv blev som det blev! Varför gjorde jag på detta vis! Blir det bra om jag gör så här? Eller ska jag göra såhär? Det är hela tiden saker som går runt i mitt huvudet. Jag tänker alldeles för mycket, men det är svårt att bara sluta och tänka och sluta och göra på vissa sätt. Jag vet att jag tvekar otroligt mycket på saker i mitt liv. Jag vet att jag skulle kunna gått så långt om jag bara hade gjort saker utan och tveka. Men samtidigt känner jag att jag har kommit väldigt långt.
 
Det värsta är jag inte kan säga att jag är stolt över mig själv, de är det som är det tragiskt på många sätt. Jag kan inte heller svara varför jag inte är stolt eller nöjd med mitt liv heller. Antar för att jag vet att jag skulle kunnat ha gjort så mycket med mitt liv, samtidigt kunnat vara gladare och lyckligare i mitt om jag redan från början hade visat vem jag var och vem jag var, att folk inte bara ska kunna ta mig för givet.
 
Känner att många gånger att folk kan ta mig för givet och det är bland nära och kära, jag vet inte varför jag alltid ska hålla med och inte våga säga ifrån. Så många gånger som jag bara har blivit överkörd, jag vet att jag fortfarande inte säger ifrån tillräckligt och det är väldigt störrande och jag måste verkligen bli bättre på det och de är jag mycket väl medveten om.
 
Det finns några saker som jag vill bli bättre på och det finns några saker som jag vill uppnå. Men det värsta är att jag inte vet hur jag ska gå detta tillväga och det är så svårt. Jag känner mig ofta lost i denna världen om vart jag står, egentligen borde jag inte det för jag vet exakt vart jag vill komma och vad jag vill göra. Men inte hur jag ska göra för att ta mig ditt till dit jag vill.
 
Tankar kan vara ibland, men man ska inte tänka alldeles för mycket för det gör en bara förvirrad. Men hur slutar man bara och tänka? Det vet jag inte, om någon har något tips så skulle jag mer än gärna vilja veta det.
 

Tivoli

Min dröm har alltid varit och gå på Tivoli i Köpenhamn i Danmark. Nu kan jag äntligen säga att jag har varit på det och det var något i sig. Det är ganska lik på Gröna Lund, ungefär lika stort men det kanske inte fanns så mkt och åka direkt.
 
Jag älskar verkligen nöjesfält och älskar berg & dalbanor fast jag är väldigt höjdrädd, det menar jag verkligen men det roligaste var att det var jag som åkte mest.
 
Ne, tycker inte jag ska berätta så mycket mer, lägger upp bilder som säger sig själv mest över hur det var på Tivoli hade en toppen bra dag med de andra externa som jag är med här nere i Köpenhamn.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hoppas ni gillade mina bilder :D