Cat Shopping

Nu när jag snart ska åka iväg till Danmark, det gäller ju att mina två bebisar ska ha det bra. Gjorde lite ny shopping nu när jag var i Enköping. Tror Cash & Elvis kommer bli riktigt nöjda sen när jag kommer hem på söndag, det är i alla fall vad jag hoppas. Det får vi allt se vad dem säger.
 
De båda har fått ett fint halsband var, Cash fick det svarta och Elvis det rosa, så söta dem kommer att bli. Sedan en filt till transportväskan och sen så lite nya råttor till Elvis. Hon älskar dem här råttorna, får se vad hon säger sen :D Ska bli roligt och se.
 
 
 
 
 
Tror dem kommer bli nöjda, i alla fall så hoppas jag det :D
 

Mysig katt

Under hela natten har jag haft en kille som har sovit vid min sida hela natten, han är så söt och vaknade vid 11 tiden, sovit riktigt gott. Har saknat Laden väldigt mycket, det är min första katt som jag någonsin har haft. Han är 13 år gammal nu i juni är min lilla feting.
 
 
Min frukost startade bra, med ett riktigt trevligt sällskap. Han är nog den katt som jag vet dreglar mest, men vi båda njut väldigt mycket av frukosten. Min lilla pojk, men saknar dock mina två jag har hemma men de är så söta dem också.
 
Tog lite fler bilder på denna lilla pojk, hoppas ni gillar dem lika mycket som jag tyckte.
 
 

 
 
Visst är det en fin pojk :D
 

Påskägg

Åkte hem för att vara kattvakt åt våran gamla katt, 13 år och så söt. Mamma skulle åka bort bara två nätter, så klart jag ställer upp och vara kattvakt. Jag har ändå inget planerat och han är en av de sötaste katterna man kan ha. Älskar honom mycket, min lilla älskling. En katt som jag har haft sedan jag var 11 år, tänk vad mycket han har fått stått ut med egentligen.
 
Men när jag kom hem till huset i Bålsta, kyölskåpet är fullt med mat och dessutom har jag fått ett påskägg. Det var länge sen man fick ett påskägg. Det känns lite konstigt och glad blev jag.
 
 
En helg med godmat och ett påskägg. Det kommer bli en bra helg, skön avslut på denna semester känner jag. Det kommer bli mycket av tv serien "The Big Bang Theory", mitt mål är att se klart på alla sex säsongerna till på söndag, men det lär ju gå. Det är ju inte så svårt.