I will miss Copenhagen :(

Nu är det onsdag den 8 maj och jag åker hem på fredag, det är alltså om två dagar och jag jobbar ikväll och i morgon blir det utgång. Jag har verkligen förälskat mig i denna staden och kommer sakna den så otroligt mycket. Det är en av de vackraste staden jag någonsin har varit i. Den är charmig och jag kommer definitivt åka hit igen utan tvekan.
 
Dessutom alla människor man har lärt och känna här, för snart har jag varit här i 5 veckor och det kommer bli svårt och lämna alla. Dessa 5 veckorna har betytt mycket för mig personligen och det har varit riktigt roligt och lära känna så mycket blanat människor och så nära man kan komma dem.
 
Som allt annat så tar det slut någon gång och det är dags för mig att åka hem nu och komma tillbaka till vardagen och ska tillbaka till min egen restaurang och jobba nu.
 
Samtidigt som jag kommer sakna här nere i Köpenhamn så ska det bli skönt och komma hem, för man har varit borta ifrån allt där hemma nu i 5 veckor och jag saknar verkligen mina två katter jätte mycket och alla mina vänner jag har där hemma. Jag har faktiskt haft turen och ha haft en riktigt bra vän med mig på denna resa och att vi har fått göra detta tillsammans betyder mycket för mig.
 
Just nu är det väldigt mixade känslor, men jag känner att jag vill hem och komma tillbaka till vardagen, komma igång med träningen och börja äta hemlagad mat igen och det ska bli så gott.
 
Det var allt för denna gången.
 

Frederikskirken

Den var det vackraste jag har sett, riktigt snygg var den.
Ni ska få njuta av bilderna jag tog på denna fantastiska byggnad.
 
 
 
 
 
 

Amalienborg Slott

Nu har jag varit vid slottet :D
Här kommer lite fakta om alla palats som ligger där och det var vackert men det var inte det enklaste att veta vilket av dem som var vilket.
 
 
(Frederik VIII palats östa flygeln, denna var tidigare bostad till Drottning Ingrid, som tidigare var prinsessan Ingrig av Sverige. Den ska bli bostad till Kronprinsparet)
 
(Detta är Christian VIII palats norra flygel, I detta palats ska Kronprins Frederik och Kronprinsessan Mary ha sin bostad i, tillsammans med sina fyra barn prins Christian, prinsessan Isabella, prins Vincent & prinsessan Josephine)

 
(Christian IX Palats södra flygel, den enda bilden jag inte ha tagit själkv, vilket är drottningen Margarethe II residens)
 
(Christian VII palats som är festlokal och reception)