Helvetes helgen/veckan

Förra veckan gick verkligen allt emot mig och jag tror att jag aldrig haft en sådan dålig vecka som förra veckan, fy sjutton vad jag inte vill ha en sådan till alltså. Men helgen var nog det värsta, har aldrig haft en sådan dålig helg som denna och mår bara illa på att tänka på den.
Min lördag var helt okey till att börja med, jobbade hela helgen och det var ju löningshelg och det var självklart fullt upp på jobbet. När jag väl skulle ta mig hem ifrån jobbet efter ha jobbat över så gick det inte så speciellt bra. Letade efter mitt SL kort i över en timme och hittade det aldrig. Fy fan vad arg jag var, vilket gjorde för att kunna ta mig hem var jag tvungen och registrera mig för SL SMS biljett tjänst för att ens komma ut ifrån Länna och allt. 56 kr kostade det för mig att ta mig hemåt, vilket är alldeles för mycket pengar. Men jag har förlustanmält mitt kort och allt direkt, för att SL ska kunna skicka ut ett nytt kort med samma påfyllning som mitt gamla kort hade.
Men självklart ska inte lördagen sluta där, jag gick ju till 7eleven för att självklart köpa ett nytt acess kort, självklart så säger jag att jag inte behöver fylla på kortet då jag säger att jag tänker göra det i morgonbitti. Så jag köper bara ett acess kort för 20 kronor.
När jag väl vaknar på söndag morgon för att skynda mig till jobbet, då hittar jag inte mitt bankomat kort, jag letade som en galning för att hitta det och missar det tåget som jag tänkte åka med ifrån början. Men självklart hittade jag aldrig kortet och får åka till jobbet med SMS biljett igen och betala 56 kr IGEN. Men när jag väl kliver av ifrån Länna gård (busshållsplats) och börjar gå ifrån hållplatsen, vad hittar jag nere i ett diket, jo, ett SL kort. Jag skrattade lite för mig själv, men jag tänkte att det kan ju inte vara mitt. Men jag tog upp det och gick in på SL hemsida för att kolla numret och se om det var mitt. OCH DET VAR DET JU. Men på grund av att jag redan har förlustanmält det så är det ju spärrat, blähhhh.
Jag hittade mitt gamla SL kort som jag inte ens kan använda men mitt bankomatkort är ju borta, dessutom var det full dag på jobbet och jag ringde till 7eleven för att se om jag hade glömt mitt bankomatkort där och det hade jag ju inte. Inte nog med att jag egentligen sen skulle ha slutat jobba vid 16:00, men det gick ju väldigt bra. För jag slutade jobba vid 20:00 för att det var två sjuka under dagen.
Sen när jag äntligen tog mig hem, på vägen hem med att få betala ytterligare 56 kr för SMS biljett.
Bussen var självklart försenad i några minuter och sen när bussen anlände till Farsta så kom självklart tåget in på perrongen och fick vänta 10 minuter på nästa tunnelbanan. Jag vart jätte sugen på snickers, men då jag tryckte in koden för mobilen och allt, allt korrekt och de till och med debiterar mig för 33 kronor. Men inte gick det och få ut något godis alls, så jag skulle ta automaten på andra sidan, där stod ju en fet kossa och tog ut godis efter godis, som hon behövde det, neeee.
Detta var ju verkligen det som gjorde min dag bättre, ne, men när jag väl kom hem äntligen och vill verkligen glömma bort hela förra veckan och allt som hände. Jag hittade mitt bankomatkort efter ha vänt upp och ner på allt hemma i mitt rum, det var så jävla skönt att hitta den och behövde verkligen något bra som hände.
 
Idag kom i alla fall mitt nya SL kort på posten och det känns riktigt bra, behövde verkligen det :) I alla fall något positivt och det behövdes. Så nu kan jag glömma bort allt de negativt som hände förra veckan.
 
 
// Pillan

Avicii #Truetour (Tele2 Arena, Stockholm, 28 februari 2014)

Idag kom de 5 stycken biljetterna som jag hade köpt i fredags till Avicii konsert som ska vara den 28 februari 2014 på Tele2 Arena här i Stockholm. Jag är så laddad och det ska bli så jävla roligt, längtar redan nu till att det ska bli februari. Har självklart fått ledigt denna dag, tog ledigt ifrån 14.30, så det ska bli riktigt roligt och ser verkligen framemot detta :)
 
 
// Pillan

Tankarnas mörker

Jag måste verkligen sluta tänka så mörkt som jag har gjort under den senaste perioden. Det har varit mycket i mitt privata liv som har hänt och för mig personligen har det inte varit det enklaste att hantera. Men har försökt att göra mitt bästa, självfallet är det inte enkelt att låsas som allt är bra. Jag har en gång varit på botten och att tas sig upp är inte det enklaste. Något som jag är väll medveten om.
Under en tid nu har jag känt mig deprimerad och ledsen, jag vet inte riktigt varför jag har känt mig så deprimerad. Tror att det har hänt lite för mycket i mitt privatliv nu under detta år som har gått. Allt har inre alls gått som jag har velat och jag har känt mig missnöjd över vad jag själv har presterat både privat och inom arbetet. Har jätte höga krav på mig själv och vet att de många gånger är alldeles för höga och att hela tiden göra sig själv besviken är en otroligt press. Samtidigt som man har sina egna krav är det andra som har krav på en, många gånger kan jag känna att jag inte har tid att hinna göra allt som jag vill göra.
En sak är säkert i alla fall är att jag aldrig någonsin vill vara i samma position som jag var i för över 10 år sen för det var något fruktansvärt hemskt. Jag har kommit otroligt långt sen den dagen då jag inte ville vara kvar och vara en del av denna värld, Minns hur dåligt jag mådde och hur ner tryckt jag verkligen kände mig. Allt var svart för mig och jag orkade inget, jag var hjälplös och ingen brydde sig. Mitt ända val var att försvinna för gott.
Min största räddsla är att jag ska hamna i samma position igen och denna gång göra detta på riktigt. En av anledningarna till att jag inte gjorde det var för att jag var alldeles för feg och rädd, idag är jag mycket starkare mentalt än vad jag var då. Men vet att jag har mångs runt omkring mig som kan hjälpa mig och må bättre, men jag vet inte varför jag tycker det är svårt och prata om mina problem. Tycker det är otroligt jobbigt, men vet att jag måste en dag be om hjälp för ensam är inte alltid starkast.
Just nu tar jag bara ett steg i taget och försöker inte ta allt för stora steg, för jag vill dessutom försöka njuta av mitt liv och se de vackra i mitt liv fast det oftast är svårt och se de ljusa många gånger tyvärr.
Någon gång här framöver ska jag verkligen försöka sitta ner i lugn och ro och skriva om mina tankar och mina handlingar jag gjorde när jag var yngre. Den mörkaste delen i mitt liv.

// Pillan