Mickelsmäss 29 september

I söndags var jag på marknad, en marknad som jag går på varje år och självklart var i år inget undantag. Tog ledigt för länge sen för att kunna gå på denna marknad.
Köpte inte så mycket strunt saker utan otroligt att jag köpte det som jag faktiskt ska använda
 
 
Denna poncho är så underbar och jag kommer att använda den mycket. Då jag fryser mycket så kommer den bli alldeles perfekt :)
 
 
Sedan blev det lite plastpåsar, bulle, bröd och en rökt fisk, den rökta fisken kommer bli så gott och äta när det blir dags.
En sak som man verkligen bara måste äta är ju Bärsta klämman. Lika gott varje år, men ska försöka ta reda på hur man gör den och alla saker man behöver ha till den så man kan göra den hemma. Tyvärr har jag ingen bild på den så ni kunde få se hur den såg ut.
Hade en väldigt bra dag på marknaden och det var lyckat väder faktiskt och det var skönt att det inte regna. Jag tror under alla dessa år att det bara har regnat typ 3 gånger max så det ät ju väldigt bra :) tur kan man ha ibland ;)
 
Kram
Pillan

Upp i det blå

Jag har under söndagen varit uppe i en helikopter, en person som är otroligt höjdrädd men dessutom otroligt flygrädd har flygit i en helikopter. Något som har varit en av de häftigaste upplevelser som jag någonsin har varit med om.
Innan jag klev in i helikoptern var jag otroligt nervös och rädd, för jag visste inte vad jag gav mig in på. Men jag vill verkligen flyga igen, det känns konstigt att säga det men jag gillade verkligen och flyga helikopter.
Självklart tog jag lite bilder under min färd, dock ingen på mig själv. Men kanske får göra det nästa gång jag flyger.
 

Detta är Örsundsbro och det är en fin lite ort. Älskar dessa landskapen men skulle mer än gärna vilja åka helikopter över Gotland och se det vackra landskapet som den ön har att erbjuda. 
Hoppas ni gillar bilderna jag tog, vissa blev inte bra. Men man kan inte begära så mycket över ni iPhone 5 kamera, men den är bra ändå :)
 
//Pillan

???

Idag har jag känt mig väldigt borta och tom, har varit mentalt borta hela dagen och har inte känt något hela dagen. Det är väldigt läskigt att inte veta vad man känner eller något. Har varit så tom i hela kroppen, en känsla som jag verkligen hatar otroligt mycket.
Har dessutom börjat ifrågasätta mig själv otroligt mycket, vet inte varför jag har dessa tvekningar i mitt liv just nu. Det är mycket som pågår just nu i mitt liv och det är väldigt mycket privat, försöker att inte låta detta påverka mig men det är otroligt svårt, för det är mycket känslor blandade, både positiva och negativa känslor. Har börjat känna mig allt mer tom, vet att jag måste hantera detta. Men det finns ingen manual för detta, vilket gör att det är svårt och veta exakt hur man ska gå till väga.
Jag känner att jag inte orkar med för mycket privata saker och känner hur jag inte ens vill lägga energi på detta. De finns andra saker som jag vill lägga energi på hellre, men när något hela tiden suger musten ur en och man känner hur man bara mår allt mer sämre inombords. De är lite så jag har känt mig i flera dagar just nu. Önska jag visste vad jag skulle göra för att kunna gå vidare. Något som säger steg 1 gör detta, steg 2 gör nu så här och sen steg 3, nu är allt bra igen och den underbara känslan man har i kroppen när allt verkligen är på topp, de är vad jag vill ha.
Jag måste hitta ett sätt att hantera detta för att kunna koncentrera mig på viktigare saker och lägga energi på dessa saker som jag vill satsa på. Men just nu försöker jag ta ett steg i taget, önska att jag var lite mer framåt. Men jag orkar inte fokusera mer än detta, har inte så mycket energi som jag önska att jag hade :/
Om jag inte haft musiken hade jag varit så lost, tror jag skulle ha varit mer deprimerad än vad jag är idag. Vet oftast genom musiken vilken känsla jag har i kroppen, som musiken talar till mig och känner känslor efter musiken jag lyssnar på. Älskar verkligen musik så otroligt mycket, funderar på att börja spela piano igen. Saknar verkligen det otroligt mycket, är sugen på att köpa ett äkta piano men kanske inte är rätt tid att göra det just nu heller :( livet går inte som jag vill det just nu, tyvärr är det så just nu :(

// Pillan