Tiden flyger ifrån en

Nu går tiden otroligt fort, snart börjar det bli dags att springa vårruset och det ska bli riktigt spännande. Tror dock att jag måste sänka mina förväntningar på vad jag klarar av. Tror jag ska satsa på 40 min i stället för 30 min, tyvärr så måste jag göra mig själv besviken och inse att jag aldrig kommer att klara det på 30 min 😪


Samtidigt så får jag se till att tagga till inför de andra loppen jag ska springa efter sommaren. Det ska bli riktigt spännande, men ska fan se till att träna nu detta år och se till att visa vad jag kan gå för.


Och sedan


I går körde jag ett mördarpass och ska nog göra det idag också. Har tränade mycket styrka igår. Ska göra det idag också.
Imorgon efter jobbet tänkte jag faktiskt gå till gymmet nere i Farsta efter jobbet och köra ett till mördarpass.
Onsdag är min enda lediga dag denna veckan och då ska jag träna fullt ut. Gå en otroligt lång promenad för att sedan avsluta med att träna riktigt ordentligt i gymmet.
Ett steg i taget, men nu är det faktiskt på tiden att jag kommer i form alltså.

// Pillan (som är super taggad)

Äntligen ordning och reda hemma

Nu börjar jag äntligen få ordning och reda hemma. Det känns faktiskt riktigt bra. Det som fattas nu är något för mina böcker. Skaffa en bokhylla eller något så blir det skit bra.


Det blev perfekt med mina smycken, nu måste jag bara leta fram alla mina solglassögon och lägga dem snyggt i lådan under. Hittar bara två, men ska ha många till 😜.


Alla mina filmer blev perfekt i dessa fyra lådorna, dessutom kan jag köpa fler för jag har plats med fler. Dessutom har jag en låda som är helt tom. Känns ju bra :) vi får se hur mycket mer filmer jag köper sen.
Äntligen ordning och reda, gäller dock bara att få ordning på det sista och sen blir jag riktigt nöjd med det hela.
Ett steg i taget just nu.

// Pillan

Skärtorsdag

Nu är det påsk och det betyder att julen faktiskt officiellt är över. Men det är bara...

....kvar till julafton, älskar julen och allt snö. Ska verkligen åka skidor denna vinter och ta semester sen i februari för att kunna lära mig åka snowboard. Mitt stora mål, måste låta mig själv gå först.

Denna dag har varit så påfrestande för mig känner jag, har varit på brist gränsen ett antal gånger för jag har varit så trött. Har bara velat gråta ett antal gånger, hatar den känslan. Men dan har varit skit på jobbet sen jag kom dit och det var hemskt. Så skönt och komma hem, men efter ha blivit väckt så kan jag inte somna om.

Hoppas att morgondagen blir mycket bättre, håller tummarna för mig 👍

// Pillan