Snart är det 2015

Ledsen över att jag inte har hunnit skrivit speciellt mycket här. Har tänkt att göra det ett antal gånger nu under de senaste veckorna men tiden har bara försvunnit ur mina händer varje gång och så trött man har varit. Det har varit mycket arbete och lite sömn under de senaste veckorna, men jag gillar det men i nu i januari ska jag åter få tillbaka mitt liv igen och börja gå mer tillbaka till det normala och det känns riktigt bra faktiskt.
Vad kan man säga om 2014, hade riktigt bra motivation första halvåret som var alldeles underbart men efter sommaren känner jag hur allt bara gick utför och det hända väldigt mycket och med en bortgång, samtidigt med ett byte till en restaurang som behövde hjälp var kanske inte det bästa just då. Så min höst blev väldigt tufft och jag har väl kanske inte hunnit sörjt denna personen som stod mig nära till hjärtat så mycket som jag egentligen borde ha gjort. Denna höst hade jag gjort så mycket annorlunda om jag hade gjort om den, den var mer eller mindre kaos, min energi hade gått ur min kropp.
Men det allra bästa som hände under 2014 var nog beslutet att åka till Gotland och hälsa på farmor som jag verkligen älskar mer än något. Till den ön som står mig närmast till hjärtat och har aldrig känt hur avkopplad jag har varit och det var hur underbart som helst.
Men 2014 har inte varit alltför dålig, alla dessa vänner jag faktiskt har skaffat under detta år är ju alldeles underbart. Samt har jag aldrig trott att man kan påverka så många människor så positivt på så kort tid, hur mycket man kan påverka andra egentligen. Det känns bra i mitt hjärta när man hjälper varandra, finns där för andra när någon har det svårt.
Mitt mål 2014 gick inte alls enligt planerna jag hade tänkt mig, mycket har väl varit hårt att anse själv att jag måste skaffa nya planer, ladda ny energi och bara släppa och gå vidare. Än att istället bara bli arg på sig själv, inget går som planerna är utsatta för att göra. Det borde jag redan ha insett, men jag har bestämt för att 2015 ska bli mycket bättre än 2014. 2015 ska vara mitt år och jag ska faktiskt sätta mig själv i fokus hade jag tänkt.
Först ska komma igång med träningen, hitta till en form där jag trivs samtidigt mår bra i. En balans med livet om matvanorna och faktiskt samtidigt kunna njuta av livet. Ska ju köra halv Vättern den 7 juni, målet är ju att få plats till Vätternrundan den 12-13 juni, vi får se om jag hittar någon plats men jag hoppas verkligen på det. Skulle vara en sådan grym 25 års dag till mig själv.

Nu har jag arbetat klart för dagen och sla fira nyår :)

// Kram Pillan

Tredje Advent <3

Nu är det inte långt kvar till jul, inte alls många dagar kvar till julafton. Närmare bestämt bara 10 dagar kvar till julafton och denna dag är snart slut. Om några minuter endast och det känns lite tråkigt faktiskt. Detta är nog den första adventen i  år som jag inte riktigt har hunnit att mysa och fira riktigt ordentligt. Men självklart har jag tänt det 3:e ljuset i min vackra adventsstake och detta vill jag självklart dela vidare med en mycket vacker bild.
 
 
Vad har jag gjort idag då kan man tro, då jag inte riktigt har firat tredje advent. Det ska jag berätta för er.
 
Då jag är med och startar MAX 99:e restaurang i Sverige i Roslags Näsby, som snart öppnar, närmare bestämt den 17 december, nu på onsdag har vi haft Kick Off, det ska bli riktigt spännande och jag biträdande restaurangchef på denna enhet.
Vi har idag lärt känna alla ihopa och gjorde lite utbilning och övningar, lite lekar och faktiskt haft en väldigt trevlig kväll må jag säga. Det har varit en mycket rolig kväll och jag har dessutom arbetat väldigt hårt de senaste dagarna och idag var en av de första dagarna jag faktiskt har fått och kunnat sovit ut. Har sovit runt 14 timmar i natt cch jag må erkänna att et var riktigt skönt och det här var något som jag verkligen behövde.
Snart kommer allvaret börja och det ska bli riktigt roligt detta, jag hoppas otroligt mycket på en bra försäljning och att det kommer vara otroligt mycket att göra hela tiden. Älskar när det är försäljning och mycket på jobbet, det gör det mycket roligare på jobbet.
 
Men det var typ allt som hände idag, inte så märkvärdig egentligen, men nu under den närmaste tiden kommer mitt liv mest bestå av arbete och mer arbete, så det kommer bli riktigt spännande må jag säga. Vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig, men tror att det kommer bli riktigt roligt och jag gillar alla människor jag ska arbeta med. Ska bli kul och verkligen få börja arbeta i drift på riktigt med alla dessa människor.
 
Detta får bli allt för idag, måste försöka sova nu för jag ska arbeta i morgon, upp klockan 7 för att börja klockan 8. Denna vecka är slut och det ska bli spännande med denna vecka som jag nu har framför mig.
 
// Pillan

Andra Advent <3

Idag har jag firat andra advent genom att spendera det med mina vänner, har haft det jätte mysigt och underbart. Riktigt härligt att spendera det med vänner, ätit pepparkakor, Lussebullar, pepparkaksmuffins, Sedan har små barnen dekorerat ett pepparkakshus, riktigt härlgt.
 
Nu är jag hemma igen och det är skönt och ligger nu och njuter bar framför TV, orkar inte göra så mycket idag. Men två ljus brinner nu i min adventstake.
 
 
// Pillan