Vårruset 2014 Stockholm (Here I come)

Nu är jag så taggad för att springa vårruset nu den 27 maj. Är sjukt taggad inför detta och nu har jag fyra månader på mig att träna till detta lopp. Något jag faktiskt ta mig akt för att faktiskt göra. Hur laddad kan man vara på en skala 1 till 10, då är det 12.


Jag har alltid velat göra något sådant, vilket gör detta ännu mer spännande faktiskt.
Men jag håller nu på att träna för fullt på gymmet och försöker satsa på att springa vårruset på 30 till 35 min. Då kommer jag att bli så jävla nöjd om jag klarar det ;)
Idag har jag gjort ifrån mig bra på gymmet om jag bara håller en jämt takt i uthålligheten så kommer det att gå bra ska jag se. På fyra månader bör jag klara av det riktigt bra faktiskt.


Vad mer kan jag säga om detta förutom. Nu fan ska jag visa vad jag går för ;)

// Pillan

Skidspår i centrala Stockholm

Jag har bott i centrala Stockholm sedan våren 2011, flyttade in i april. Alltså är det snart 3 år jag har bott i Stockholm och jag har aldrig vetat om att det har funnit skidspår i centrala Stockholm. Jag som älskar att åka längdskidor mer än något annat faktiskt, att åka skidor får mig att känna sig fri och det är så underbart alltså.
Idag har jag åkt skidor på första gången på många år och det var så underbart ska ni veta. Att få vara ute i den friska luften och bara få åka och njuta av nuet.
De har äntligen gjort spår nu mitt på stadion, jag var där i 1,5 timme idag och bara åkte runt och runt. Det var riktigt härligt väder och njut riktigt ordentligt när jag åkte.
Självklart har jag lite bilder här som jag tänkte bjuda er på.

// Pillan

C3 MIX & GO

Då har man köpt sin första mixer. Som
Ni har läst tidigare har jag ätstörningar men jag försöker att äta mer hälsosamt samt få upp min aptit. Dessutom har jag fått upp en god aptit för träning. Försöker träna så mycket som jag kan, för det är något som jag faktiskt har börjat gilla och tycka är kul.
Jag är en person som aldrig har gillat att träna, så egentligen är det ett under. Men nog med det, åter till min nya mixer, fick tips om den ifrån en kollega på jobbet. Har länge velat ha en mixer av något slag, men har aldrig vetat vilken eller vad jag vill ha. Men nu tänkte jag, det är ett nytt år och jag vill kunna göra mer drinkar och göra något bättre med den.


Detta är C3 MIX & GO, i själva paketet så ingår två muggar. Ifrån Siba kostar de hela 299 kr (samma pris på Netonnet). Sedan köpte jag till två extra muggar, dessa kostade 99 kr per flaska extra. Men kände att det är bra att ha fyra, en bra start på detta år.
Har även testat den och må ju säga att den första drinken blev ju faktiskt riktig god och själva mixen fungerade otroligt bra må jag erkänna.


Hade i ca:
2,5 dl havremjölk
1 banan
1 dl färska hallon
1 dl färska jordgubbar

Perfekt, men ska försöka testa nya saker och nya drinkar. Men må ju säga att jag har börjat dricka havremjölk och de är det godaste jag har druckit.
Ja, det var allt för ikväll och detta inköp, men tycker verkligen att ni som vill ha en sådan mixer borde köpa den. För den är faktiskt liten och smart, samtliga behändig.

// Pillan