Första Advent <3

Nu när det är första advent, har jobbat hela dagen och har ni kommit hem ifrån en jobbet. Tänder nu ett ljus och vill spridda lite glädje genom denna bild. Väldigt härligt, skönt att advents firande och granen är uppe, lite julkänsla har man allt fått nu.
 
 
// Pillan

Bilder från Gotland!

Jag kom på igår att jag inte alls har lagt upp bilder ifrån min semester då jag var på Gotland och hälsade på hos farmor. Självklart ska jag visa er ifrån min fina tid då jag faktiskt var på semester och det känns hur underbart som helst över att varit där. Önska verkligen att jag kunde ha spenderat längre tid på Gotland, för det är faktiskt en av de mest underbaraste platserna på världen.
 
 
 
Här har vi Destination Gotland M/S Visby lägger till i Nynäshamn, dags att åka snart mot Visby, tar natt båten in mot Visby. Spännande, älskar detta och det var så härligt att äntligen åka till ön där jag trivs som allra bäst och känner mig mest som hemma.
 
 
Sittplatsen påväg mot Gotland var de bästa platserna som man skulle kunna tänka sig, att sitta allra längst fram. Nackdelen där att det var mörkt och man såg inte ut något, men det var en skön sittplats må jag säga.
 
 
Första gången som jag någonsin körde på en ramp uppe på en stor färja eller ner. Här ser man hur jag för första gången åker ner mot Visby Hamn, har aldrig känt en sådan lättnad i kroppen som jag gjorde här. Det var så underbart att komma hem. Känslan man fick, det var verkligen hur fantastiskt som helst.
 
 
Hemma hos farmor :) Åh vad jag hade längtad och få komma hit. Ett stort hop mellan 2009 till 2014, 4 år, över 4 år, det blev nästan 4 ½ år i mellan och det kommer aldrig ske igen. För Gotland och nere i Hablingbo är den vackraste och den mest underbaraste platsen som finns.
 
 
 Underbart väder som tillät mig att läsa och mycket sol hade vi, underbart var det.
 
 
Självklart tog jag ett dop i det blå, fast det var september var jag tvungen och bada i Nisseviken. Varje gång jag har varit på Gotland har jag alltid badat och självklart skulle det inte bli någon skillnad idag fast det var i slutet av september.
 
 
Det var riktigt underbart väder, mycket sol, dessutom var det väldigt skönt att bada. Det var faktiskt ganska varmt i vattnet. Blev själv väldigt förvånad av den värmen som vattnet hade. Det enda som var nackdelen med vattnet i Nisseviken, Gud vad många maneter det fanns, hatar verkligen maneter och är lite rädd för dem, självklart skulle de finnas där :p Inte okey :p
 
 
Självklart hjälpte jag Farmor med att klippa gräset och rensa äpplen, det är något jag alltid gör. Så det var självklart att jag gjorde det även denna gången. Det är ingen skillnad på detta som förr, tycker faktiskt det är rätt avkopplande att gå och klippa gräset. Tycker det är underbart med den friheten som är när man klipper gräset faktiskt.
 
 
Min farmors bror har en biodling eller vad det heter hemma hos honom, eller bisamhäll. Det var lite coolt, man blev lite rädd när man var där. Men det var jätte god honung som kom ifrån detta samhälle, han skulle skaffa ett till, då det var en stor produktion ifrån denna.
 
 
Under en lång period har jag alltid velat se vart farmors föräldrar ligger någonstans. Nu har jag varit på kyrkogården i Visby, väldigt fint var det där och lätt att hitta. Det var skönt att äntligen varit där och satt ett par blommor och tänt ett ljus.
 
 
Så vackert, tänk att jag har fått chansen att ha varit på denna platsen under min barndom på sommaren. Sätt kärleken mellan farmor och farfar. Kärleken man har fått genom att ha varit här, skulle aldrig kunnat tänka mig en bättre och mer härlig plats.
 
 
Här är jag vid Slite, en plats jag alltid har velat besöka. Hit kom min morfar ifrån andra världskriget som flykting, inte just till där jag sitter nu. Men till hamnen i Slite,
Men just där jag sitter på traktorhjulet är vid Cementa, självklart skulle man ta denna bild. En självklarhet mer eller mindre. Lite coolt, men fy fan vilket härligt väder jag hade under den tiden jag hade medan jag var på Gotland under dessa 5 dagarna jag var där.
 
Att åka hem igen var inge roligt, men plikten kallade på mig men det var skönt att komma hem tillslut, men det var skönt och få vara borta under en period. Det var riktigt roligt att få komma bort ifrån allt. Tror jag verkligen behövde det.
 
Har egentligen mer bilder, men det krånglar med fotoprogrammet, så har svårt att ändra storlekarna, så jag får inte upp fler bilder. Kanske kommer i fritiden, så ni får nöja er med dessa bilder.
 
// Pillan
 
 

Träning <3

Idag har jag gått till gymmet och känner mig väldigt stolt över att faktiskt ha gymmet, det känns så otroligt bra faktiskt. Känner mig otroligt stolt över mig själv. Nu måste jag försöka komma upp med ett träningsschema som fungerar bra för mig, samt något som jag faktiskt kan hålla. Men tränade kanske inte så hårt idag, men kände då jag aldrig hade varit på det där gymmet innan. Då ville jag testa på maskinerna och mest undersöka gymmet mer än att träna hårt. Men målet är att på måndag börja med träningen, då det är 1 december och ny månad, en månad kvar på året. Perfekt att komma på ett bra träningsschema för att köra med. Självklart kommer ni få att få veta det dirkekt och följa med på min utveckling.
 
 
Detta är min nya favorit på gymmet, för alla ni som inte vet om detta så älskar jag självklart att åka skidor och mitt mål är ju att åka Vasaloppet 2016 hade jag tänkt och självklart måste jag tävla för att lyckas köra detta lopp, träna väldigt hårt om jag ska vara ärlig. All min kondition har bara försvunnit på två månader och har den sämsta konditionen som man kan ha. Körde denna maskin i 5 minuter och hade en sådan fruktansvärd mjölksyra i armarna och jag ska sätta upp massor med mål över vad jag ska kunna åstadkomma bara på ett halvår och detta ska bli så roligt,
 
Med alla maskiner som finns på gymmmet, som ligger i Eriksdalsbadet är otroligt spännande och jag har lärt mig ett antal maskiner idag och det är många jag faktiskt inte hann testa idag och självklart ska jag hitta de sakerna som jag behöver träna mer på och sedan försöka bli starkare i kroppen och hitta vad mina svagheter är, träna på dem så jag kan träna och bli bättre. Kände bara hur bra mitt humör blev idag efter jag tränade, det kändes bara så bra i kroppen. Kände mig mer levande, så fantastiskt.
 
 
Här ovan har ni en bild på själva styrkerummet, gud vad många maskiner det var och jag vet att jag aldrig kommer använda alla dessa maskiner men däremot ska jag försöka använda många av dem för att bli starkare, de har lika många maskiner på konditonssidan, alltså löpband, spinningcyklar etc. Det var lite coolt, om jag alltid är vid den här tiden på gymmet så kommer jag nästan vara helt själv. inte nog med att jag har ett gym att gå till dit, då jag faktist har kort även som gäller på bad avdelningen. Vilket gör att jag även kan simma, vilket är väldigt underbart.
 
Mitt mål är nästa gång att jag faktiskt ska försöka att simma medan jag är där för att sedan basta. Något som är hur underbart som helst, när man sitter i en bastu och det bara rinner om en (låter kanske inte så trevligt egentligen :p), men när man sedan har duschat av sig och man känner sig så ren över hela kroppen och så levande, en av de mest härligaste känslorna som man egentligen kan ha.
 
Men nog om bastuspråk, då jag preminuerar på lite träningstidningar ska jag försöka göra upp en plan, för att träna styrka många gånger i veckan, men ska försöka specifiera på olika delar av kroppen. Så som bendag etc, vilket många ger tips till. Det är inte enkelt när man aldrig har gjort detta förut, men jag ska försöka att verkligen hålla och följa detta, tror att det kan vara en bra att få in en rutin för detta. Tror jag kommer må så mycket bättre. Samt måste jag öka min kondition, vilket gör det perfekt att hålla på med mycket kondition, försökte satsa på intervall träning men även simning. Mitt mål är att försöka träna minst 2 timmar åt gången, i alla fall 4 gånger i veckan. Kanske är mycket att börja med, men jag tror att jag kommer att må som bäst med mycket träning direkt i ställlet för att öka lite då och då.
 
Sedan må jag faktiskt erkänna att jag faktiskt numera har ett bättre gym nere i källaren än vad vi hade förut. Vilket gör att jag faktiskt kan träna när jag vill, vilket är väldigt underbart. Så det gör inget vilken tid jag slutar för jag kommer ändå kunna träna. Det blir bara styrketräningen som blir svårast. Samt så måste jag försöka bli med vig och sluta vara så stel i kroppen, vilket kommer bli den svåraste utmanningen. Men det är inget att ge upp för. Detta får bli allt för idag. Men jag lovar att återkomma med en träningsschema, Dags att plugga på inom detta ämne nu känner jag.
 
// Pillan