Tjurruset 2014 (Almnäs, Södertälje, Sthlm)

NU HAR JAG GJORT DET, JAG KLARADE AV HELA BANAN OCH JAG ÄR SÅ JÄVLA STOLT ÖVER MIG SJÄLV ATT JAG LYCKADES. DET KÄNNS SÅ JÄVLA FANTASTISKT ALLTSÅ.
 
 
Detta är jag direkt efter jag har kommit i mål efter ha sprungit tjurruset 2014. Detta var ett av de mest tuffaste loppen jag någonsin har sprungit. Men det var riktigt utmannande, men ska anmäla mig inför nästa år. Längtar redan efter nästa års tävling.
 
 
Tiden kanske inte var den bästa, klarade det under 2 timmar och det känns riktigt underbart må jag säga. Det känns riktigt bra, Efter mycket allergi besvär samt astma besvär är jag ändå väldigt nöjd och avslutade detta lopp med ett leende och de var det värt.
 
 
Detta är mina två medaljer från året som har gått. Känner mig otroligt stolt över detta faktiskt och kunde inte tro att jag någonsin skulle klara av detta någonsin.
 
Nu ska jag satsa inför den 22 november 2014  för Stockholm Tunnelrun, jag ska träna hårt för detta och visa nu att jag faktiskt orkar springa en mil. Det ska bli otroligt mycket intervall träning. Ska bli otroligt spännande. Under detta år har jag lärt mig att jag är mycket starkare än vad jag någonsin har kunnat tro, Nu är det bara att satsa stort.
 
// Pillan