äntligen på Gotland

nu är jag äntligen på gotland där jag trivs allra bäst, där mitt hjärta faktiskt hör hemma. Ju mer tid jag är här ju mer vill jag ge upp hela mitt liv i Stockholm för att bara flytta hit. Skulle göra allt för att flytta hit, trivs så underbart här ska ni veta. Men kommer skriva mer snart lägga upp lite bilder men nu ska jag sova.

Godnatt // Pillan

Tankspridd

Just nu är jag otroligt tankspridd på allt mellan himmel och jord. Just nu känner jag att det kanske är lite för mycket, eller inte för mycket. Men tycker att jag kanske förväntas mer av mig bara för att, men sedan förväntas det att jag samtidigt ska göra annat.
Har nu fått en otrolig press på mig, vilket gör att jag känner mig tom och väldigt vilsen just nu. Något som jag hatar mer än något annat, ser just nu bara ett svart hål.
Samtidigt som jag vill kämpa emot detta svarta hål vill jag bara krypa ner och gömma mig, ge upp allt jag har kämpat för och glömma allt. Något jag vet att i längden skulle det inte alls vara värd. Men känner mig trött på att jag alltid tar för givet och det har jag märkt på mig själv.
Det är så tröttsamt att man kan lösa många problem, att höra allt fel genom andra är det värsta jag vet och det är just nu vad det känns. Önska att man kunde säga allt som är fel rätt upp i mitt ansikte, vilket har fått mig att ge upp ännu mer.
Nu måste jag försöka hitta tillbaka till mitt gamla jag, till glädjen känner att jag vill vara lycklig och kunna vara nöjd med vem jag är. Vill kunna känna mig trygg och bekväm, något jag inte gör idag utan känner mig nu ensam och utlämnad till skatorna mer eller mindre. Många tror att man kan ha det lätt i många sammanhang, då kan jag säga till er alla som tror det "bullshit", för det är lättare sagt än gjort.

Önska verkligen att människor var mer ärlig...

// Pillan

Snabb visit

Har inte skrivit något på några dagar nu, tänkte skriva något kort här. Men har haft mycket i mina tankar de senaste dagarna. Har försökt att studera väldigt mycket inför högskoleprovet. Vill ju försöka få så bra resultat som möjligt. Men känns lite som en omöjlig uppgift i många fall.
Men kommer med ett bättre och längre inlägg snart.

// Pillan