Sista dagen på 2015

Nu är det inte många timmar kvar på 2015, närmare bestämt ungefär 2 1/2 timmar kvar innan det går över till nästa år, 2016. Känner att jag är nöjd med detta år som har varit, det är så mycket som har hänt och det har inte varit det lättaste året för mig. Speciellt inte det sista halvåret, har haft ett tufft år både fysikt och mentalt, men jag är stolt över mig själv för det jag har gjort.
 
Året började tufft, jag arbetade som biträdande restaurangchef på en nyöppnad restaurang. De var en av de mest tuffaste utmaningar jag någonsin har arbetat med. Men alla människor som jag har fått chansen och arbeta med på denna nyöppning, så mycket jag har fått lära mig av dessa personer och så mycket som de har givit mig. Det finns inget som jag saknar så mycket som att arbeta med alla dessa personer dagligen. Av alla restauranger jag någonsin har arbetat på under min MAX karriär så var Roslags-Näsby den underbaraste och bästa restaurangen som jag har arbetat på. Men självklart har det inte varit en dans på rosor, utan de har varit ett tufft arbete men resultatet blev riktigt bra. Ett team <3 Dessa personer kommer alltid ha en plats i mitt hjärta, för de är dessa personer som gör hela restaurangen.
 
Förlorade dessutom en person i släkten under våren, saknar denna person. Vissligen kanske vi inte var nära, men efter ha förlorat så många i min närhet och alla har en speciell plats i mitt liv. Denna person har funnits där sedan jag var liten, så många semestrar som jag har spenderat tillsammans med dem och de har varit som en extra familj för mig. I kväll tänker jag lite extra på denna dig, jag hoppas du har det bra i himlen och finns där för oss <3 Tänder här ett ljus för dig.
 
I somras var jag i Kroatien, vilket jag har längtat tillbaka ett antal gånger. Min första riktiga semester, som även var längre bort än bara i Sverige, min första utomlandsresa faktiskt. Två hela veckor, fantastiskt plats och skulle vilja åka tillbaka igen till Kroatien och bara vara.
 
I Juli flyttade jag till Norge och bosatte mig här på obestämd plats, jag fick en tjänst som restaurangchef inom företaget MAX, ett mål jag har haft sedan en längre period och detta är något som jag hade kämpat otroligt mycket för. Detta är nog det tuffaste jag någonsin har gjort, jag flyttade 550 kilometer ifrån min familj, det har inte varit det enklaste om jag ska erkänna. Detta har inte varit en dans på rosor.
Så mycket hemlängtan jag har haft under detta halvåret och så mycket jag har arbetat. De har varit ett väldigt tufft halvår för mig, för jag har samtidigt försökt att hitta mig själv samt min roll som ny ledare. De är inte det enklaste faktiskt och jag har kämpat hårt och försökt att göra det bästa av allt. Vet att jag har gjort ett antal misstag under bara denna korta tidsram men det är något som jag har lärt mig väldigt mycket av och gjort mig till en bättre ledare.
Norge är ett underbart land men ett dyrt land att leva i, men jag ska vara helt ärlig mot er. Jag älskar Sverige och vill verkligen flytta tillbaka till det mest underbaraste landet. 2016 är det året jag ska försöka komma tillbaka till Sverige, för de är där jag trivs som bäst.
 
Vad har mer hänt under 2015, jag har köpt min första bil. EN Hyundai Santa Fe -05, älskar den otroligt mycket och den har under ett halvår gott riktigt bra och jag hoppas den kommer göra det. Dags för besiktning och service på den, älskar den bilen och de är ett av de bästa köpen jag någonsin har gjort.
 
Sedan är det väl inte så mycket mer stora saker, förutom att jag faktiskt fortfarande är singel :( Vilket jag hatar, men när man arbetar så mycekt som jag gör så får man skylla sig själv. Det finns inte så mycket att göra, men 2016 är det året jag ska satsa på mig själv. Hitta mig själv och känna att jag lever ett liv och faktiskt är lycklig.
 
Vi syns alla 2016, Fira för mig också <3
 
// Pillan

1/64 träningspass

Nu när jag äntlgen "typ" är frisk så körde jag ett enklare träningspass. Nu när jag har hittat något att träna för, så har jag via runkeeper gjort ett träningsschema. Efter ha arbetat mycket och varit sjuk, så har jag inte orkat eller hunnit träna något. Så ligger efter några träningspass, men det ska jag se till att ta ikapp., Har gjort ett träningsschema för de kommande 16 veckorna, de är för att springa ett halv maraton, sedan tänkte jag göra ett träningsschema för ett maraton.
 
Den 27 augusti 2016 blir det att springa Bagheera Fjällmaraton Sälen, vilket kommer bli riktigt spännande och ser verkligen framemot detta :) 42 km (4,2 mil)
 
 
 
Men för att klara det, så måste jag vara bättre än så här :P
 
// Pillan