100 dagar kvar!!

Jag vet inte om jag ska vara rädd eller inte, känner mig inte riktigt laddade men det är väldigt mycket som händer. Men det är nu 100 dagar kvar till det är dags att köra halvvättern. Men samtidigt som jag är sjukt taggad är jag faktiskt väldigt rädd för detta. Det är en av mina största utmaningar i livet. Vet inte riktigt om jag är redo för detta, men ska verkligen kämpa nu och tävla något enormt.
 
 
Det första hindret förut var att jag inte hade någon cykel men nu har jag en cykel. Älskar min cykel, är väldig taggad nu på att bara få cykla på min älskade cykel. Nu gäller det att tagga, ska bevisa för mig själv att jag kan klara av vad som helst och jag är stark. Tänker aldrig ge upp min drömmar. Nu gäller det att kämpa för allt, ge mitt allt och sätta all min fokus på halv Vättern. Cykla flera kilometer, ska bli riktigt spännande och det kommer bli riktigt underbart.
Mitt mål för nästa år är att göra hela klassikern, tänk om man verkligen klarar av det. Det tror jag absolut att jag klarar av, det blir att börja med Vasaloppet, sedan Vätternrundan, för sedan Vansbrosimningen och avslutar senare med Lidingöloppet. Hur svårt kan det egentligen vara, bara att kämpa.
Träna, Träna och kämpa, ge aldrig upp!!
 
// Pillan