Film samling <3

En stor del av mitt liv är min film samling och jag må ju säga att jag kanske är lite extrem, men jag måste utöka den snart för saknar ett antal filmer som jag vill ha. Finns en del filmer jag saknar, men har ingen plats direkt för att köpa fler filmer så vet inte riktigt vad jag ska placera dem. Måste nog köpa en nu byrå eller hyllor för att kunna få plats med fler filmer.
Nu ska jag ska berätta en hemlighet, jag har inte hunnit sett alla filmer som jag äger, men har sett typ alla filmer. Gillar att samla på klassiker från min barndom, bra filmer som jag älskade och tror att nog kommer skaffa minst 50 till 100 filmer till under detta år. Spännande och se vad för filmer kommer bli.
 
 
Nu kanske jag ska berätta en helt nördig sak om mig själv. Mina filmer är i bokstavsordning från nummer till Ö, vilket de ligger i. En viktig del i min samling, här bjuder jag på en bild hur snyggt de ligger i lådan. De ligger dubbla rader av filmer i varje byrålådor.
Dessutom har jag ett excel ark där det står exakt vilka filmer jag är, vilka skådespelare som är med, utgivet år, vilket språk och om den har svensk text samt genre. Lite extra nördigt, men det är så jag är. Är så sugen på att skaffa fler filmer. Har bara 500 st, runt omkring där. Men mer kommer det bli, älskar filmer och musik. Stor del av mitt liv.
Älskar att koppla bort allt och bara sätta mig i en bok, titta på en film eller lyssna på musik. Komma bort från allt, drömma mig bort och sätta mig in. Vissa filmer står mig nära till hjärtat, denna nörd är jag.
 
// Pillan