Midas <3 Miss you

Idag är det inget mera än min älskade Midas födelsedag, hans 11 års dag skulle det vara. Han föddes den 22 februari 2004, han var av rasen Maine Coon, en av de mest vackraste kattraserna som finns. Han var en väldigt speciell kille. Han försvann juli 2007 då han troligtvis blev stulen (mycket stor sannolik) då han var enrasig och värd mycket med pengar.
Om jag ska vara ärlig skulle jag säga att han var min första bästa vän och jag pratade otroligt mycket med denna kille. I tre år fick jag chansen att ha honom i mitt liv och de var bland de bästa dagarna i mitt liv. Kanske låter lite konstigt, men jag saknar denna katt otroligt mycket. Han var en katt med personlighet, har aldrig någonsin sett en katt med sådan personlighet och dessutom har jag aldrig respekterat en katt som Midas.
 
 
En katt som alltid låg i min säng eller höll på med lite bus, han fanns alltid där vid min sida (förutom när mamma var hemma). Han var verkligen mammas katt. Älskar dig så mycket och saknar dig. Hoppas verkligen att du har det bra i det livet du har idag, vare sig du lever elller inte.
I mitt hjärta kommer du alltid finnas och du är saknad i mitt liv. Du var en underbar katt som visa kärlek. Älskar dig och saknar dig <3
 
 
 
 
GRATTIS PÅ DIN 11 ÅRS DAG!!!
 
// Pillan