Middag ute med tjejerna <3

Det var länge sedan jag åt middag ute med några av mina bästa vänner, det var riktigt härligt att vi var ute och åt alla ihop. Det behövdes verkligen, det var sålänge sedan. Vilket jag inte alls gillar, detta är något vi verkligen borde göra oftare. Men just nu känner man verkligen hur man fel prioterar mycket saker i sitt liv som inte borde göra. Nu pratar jag utifrån mig själv. Mina vänner är min familj, de betyder mest för mig och ändå arbetar man så mycket att man inte träffar dem så mycket som man gjorde när vi alla arbetade tillsammans. Men från och med nu, i dag, från denna kväll, från denna stund ska jag verkligen lägga mer energi på mig själv och på mina vänner, faktiskt försöka ta mig tid att hinna att umgås med mina vänner.
Hade riktigt riktigt denna kväll, vi var och åt Friday's som ligger på Kungsträdgården här i Stockholm. Riktigt härligt och det var riktigt mycket som vi behövde ta igen eftersom vi alla inte hade träffats på länge. Riktigt trevligt, god mat blev det också.
Känner mig också lite stolt över att jag inte tog någon efterrätt, utan bara förrätt och huvudrätt, men blev mätt och nöjd ändå. Åt ganska nyttig mat också, måste försöka att vara så onyttig och äta fel saker hela tiden. Måste försöka träna och äta rätt, vet att jag kommer ha så mycket mer energi och kommer orka så mycket mer. Nu gäller det bara att tagga till och träna, äta mer frukt och grönsaker.
 
I väntan på den fjärde personen som arbetade :) Självklart blev det en groupie bild :P
 
Min förrätt, en klar favorit :)
 
Huvudrätt :) Riktigt smarrigt :)
 
Här är vi alla fyra :)
// Pillan