Pass 3/100

Nu är mitt tredje pass avklarat, vilket betyder att det bara är 97 stycken kvar. Mitt mål är att jag ska köra mitt 100:e den 7 juni, då jag ska cykla halvvättern. Det hade varit riktigt häftigt, men måste verkligen ligga i och har ingen tid att förlora. Nu är det bara att köra.
 
 
Pass 3/100 - 30 min styrka (2015-01-26) Always Fitness, Farsta
Pass 2/100 - 25 min löpning + 15 min styrka + 15 min boxning (2015-01-23) Gymmet hemma
Pass 1/100 - 25 min löpning + 15 min styrka (2015-01-22) Gymmet hemma
 
// Pillan

Pass 2/100

Ja, då har man kört sitt andra pass idag och må ju säga att det är tufft. Då min astma har kommit tillbaka och har en väldigt allvarlig allergi, genom att jag inte har tränat aktiv på ett halvår och har fått tillbaka med dåliga kondition. Vilket gör att det är otroligt tufft för mig att träna, känner när jag anstränger mig hur en stor klump kommer i halsen och jag faktiskt mår helt pytton. Energin verkligen försvinner, har svårt och andas och vill mer eller mindre bara lägga mig ner och dö.
 
Men detta är något som jag självklart vill ska försvinna, jag vet om jag bara håller ut och kämpar kommer jag lyckas. Jag har viljan faktiskt att få tillbaka den kondition jag en gång hade. Kämpa, kämpa, allt går och bara att börja träna hårdare. Kör ganska milt just nu, men det kommer bli riktigt bra.
 
 
Pass 2/100 - 25 min löpning + 15 min styrka + 15 min boxning (2015-01-23) Gymmet hemma
Pass 1/100 - 25 min löpning + 15 min styrka (2015-01-22) Gymmet hemma
 
// Pillan

Utomlands i sommar (Kroatien)

Har ju glömt och berätta att resan för i sommar är bokad och klar, kan inte vara mer taggad för detta och vill verkligen att det ska bli sommar nu så man kan resa om jag ska vara ärlig. Det är bokat att vi åker ifrån Arlanda, Stockholm den 6 juli på morgonen till Split, Kroatien och kommer inte hem till Stockholm förrän på eftermiddagen den 20 juli. Kommer bli hur underbart som helst och kan inte mer än längta.
 
Har faktiskt nerräkning tills det är dags att åka iväg och det är nu bara 165 dagar kvar. Om jag ska vara riktigt ärlig så känns det verkligen som en evighet. Men kan inte göra så mycket mera och bara längta. Nu får jag passa på att träna och verkligen få en bättre kropp så jag kan visa mig på stranden. Efter min lilla vila från träningen i nästan ett halvår och ätit massor med onyttlgt har inte gjort att min kropp är direkt perfekt. Men mycket träning så kommer jag verklgen vara redo för denna underbara semester.
 
Tänkte bjuda på lite bilder jag hittade på internet såklart, i detta snökaos och äckliga väder vi har just nu i Sverige, gör ju att jag drömmer mig bort och längtar ännu mer på att bara åka härifrån till solen, bada. (Värt att minnas är att jag älskar vintern i normala fall, älskar skidåkning och vintern i år är ju kaos och enligt mig har det inte varit någon riktig vinter här i Stockholm i alla fall).
 
 
 
 
 
Hoppas ni har njutit och drömt er bort lika mycket som jag faktiskt gör just nu, tänk 2 hela veckor i ett varmt land med mycket sol och bad. Man kan inte mer än att längta, semestern är sökt och jag är verkligen hur taggad som helst och ser verkligen framemot detta. Jag brukar faktiskt inte längta till semestern men det gör jag verkligen nu. Känns som jag verkligen behöver komma bort ifrån Sverige just nu. Tror det skulle vara en av de bästa sakerna jag skulle behöva. 
 
Ne, detta får vara allt ifrån nu, dags att sova så man orkar upp i morgon och jobba ett långt pass. Tagga, tagga och mycket träning så kommer det gå fort och jag kommer sitta på flygplatsen påväg till Kroatien och Split.
 
// Pillan