Drammen, here I am

I dag har jag varit på restaurangen som jag kommer ta øver den 23 juli, direkt efter jag kommer hem ifrån Kroatien och ær sjukt sugen på bara att starta och køra. Den størsta enheten, alltså størsta  max restaurangen till yta ær den och den ær inte mer eller mindre placerad i Lier, Norge som ligger søder om Oslo. Så ja, nu har jag då flyttat mer eller mindre till Drammen i Norge. Om man skulle lokalisera denna stad, følj E18 hela vægen och den ligger precis vid oslo fjorden, men på andra sidan ;)Nu har jag væl varigt i denna stad i ungefær 12 timmar snart och jag gillar Norge något enormt och de ær ett helt underbart land till utseendet och de kommer bli spænnande ord att få chansen øver att få leva hær. Nu ær det bara tagga till och køra, tror det kommer gå riktigt underbart.
Har den snyggaste restaurangen och tycker detta kommer bli så otroligt roligt, samt har jag en helt underbar græsmatta med terass och det kommer bli hærligt. Har redan skapat lite planer, men nu har jag kommit och uppfyllt mitt mål som jag har strævat efter och nu måste jag komma på med nya mål som jag ska stræva efter. Men tænkte først ta lite semester så jag slipper tænka på jobbet så mycket.
 
Ja, det får bli allt før i dag, orkar inte riktigt skriva så mycket men tænkte mer eller mindre gå och lægga mig och sova. Ær lite trøtt, men i morgon blir det lite bilder upplagda samt tænkte jag utforska Drammen :)
 
KRAM // Pillan (numera restaurangchef)