Kärlek <3


Tror jag har hittat kärleken i mitt liv, personen som jag vill spendera resten av mitt liv med. Men hur ska man säga det till personen? Hur ska man ens få fram det?
Jag känner mig lite kluven just nu för jag önska att jag vore modigare än vad jag är. Önska jag kunde vara mer frispråkig, önska jag kunde prata mer om mina känslor än vad jag gör i dagens läge tyvärr. Men jag vet inte hur jag ska kunna visa mina känslor.
Jag vet inte hur den andra personen känner och jag önskar verkligen att dessa känslor var ömsesidiga men har ingen aning.
Har märkt att det är väldigt lätt att säga saker om hur man ska hantera olika situationer men när man själv står där. När man själv ska hoppa. Det går inte och man är så rädd för att ta det där klivet för man vet inte hur det kommer att gå.
Men jag är kär och jag vill verkligen göra något åt det. Men är rädd för att det ska bli fel och bara gå åt helvete i stället. Har blivit sårad alldeles för många gånger i mitt liv och vill inte bli sårad igen.
Känner har lycklig jag är med denna person, känner hur jag kan vara mig själv och jag känner hur positiv och ser ett ljus i livet faktiskt. Men önska jag vågade göra något åt det.

// Pillan