Kylskåp <3

Idag kom äntligen det nya kylskåpet, efter ha levt utan ett kylskåp nu i 2,5 vecka så har den nya äntligen komma. Må ju erkänna att jag inte tycker om att leva utan ett kylskåp. Det är väldigt hemskt om jag själv får säga det, så det känns helt underbart att ha ett kylskåp igen i hemmet.
Inte nog med det, nu måste man handla upp alla basvaror som man alltid hade i kylskåpet igen som blev helt förstörda. Det är tråkigt, men det är något man måste ha. Lite grejer är redan ordnade, men mer kommer att komma. Man får köpa lite åt gången. Hoppas att detta kylskåp kommer ha ett långt liv utan några större problem.
Men jag är glad över att jag har en stor kylbox som fungerar alldeles utmärkt, älskar den och är så nöjd över den. Men att leva med bara en kylbox är hemskt i mina ögon.
Efter ha burit upp ett kylskåp tillsammans med min kompis, jag har så ont i armarna samt ryggen. 65 kg vägde kylskåpet, är glad ändå att man har tränat helt okey under en period. Annars hade jag nog aldrig orkat lyfta den. Men det var riktigt tungt och jobbigt. Speciellt då man aldrig fick ett bra grepp om den.


// Pillan