Ny iPhone 6 plus beställd

Som ni alla läste i mitt tidigare inlägg så tappade jag min telefon så hela sprack och må ju säga att telefonen höll väldigt länge. Minns när jag gick och köpte min telefon. Det var precis efter jag kom hem ifrån Danmark efter ha varit där nere som extern. En present till mig själv och den har under de senaste 2 åren varit med om väldigt mycket och ni anar inte mycket jag har tappat den. Den har studsat ner för trappor och ja, gud vet jag egentligen vad den har varit med om. Men nu är skärmen helt sönder och batteriet är väldigt dåligt, samt är powerknappen väldigt dåligt. Kostar typ 3000 kr att fixa ordning det. Jag tycker inte att det är värt att lägga ut de pengarna så nu har jag istället beställt en ny telefon.
Jag ville ha 128gb först, men den låg inte i lager när jag beställde den och i den färgen. Utan fanns bara guld så nu har jag istället beställt en iPhone 6 plus med 64GB, den är silver. Längtar redan, kommer kunna hämta ut den på fredag så nu i 5 dagar får jag stå ut med min tejpade skärm på denna iphone innan jag kan hämta ut den nya telefon. Så himla laddad :P
 
 
Men att välja om man skulle ha plus eller inte, hade riktigt svårt och välja. Vet inte riktigt hur stor den är egentligen men jag gör en chansning nu. Bära eller brista, om den är stor så är den stor, men nu är den beställd och är väldigt taggad på den. Längtar efter att få leka lite med min nya telefon. Älskar att installera nya produkter, något som är de mest avkopplande som finns.
Känns ju lite mer speciellt med plus än den vanliga, samt så tycker jag personligen om med lite större skärm och det kommer göra det mycket lättare att se på olika saker. Inte för jag kollar på speciellt mycket med film eller sådant på datorn. Men vi får se, tror dock att det kommer bli mycket svårare att träna med telefonen då jag inte tror att den kommer få plats i fickan. Men den lösningen får jag ta då.
 
// Pillan