Putsning av lite silver

Jag skulle egentligen behöva sova, men nej, varför sova när man kan testa och putsa lite silver. Haha, knäppa jag blev lite sugen på att testa för att se om det fungerade att putsa silver tillsammans med bakpulver, aluminiumfolie och varmt vatten. Må ju säga att jag trodde det var ett skämt först men det gick. Haha, det var lite komiskt. Rent och snygg blev mina dryckesunderlägg. Har lite mer silver att putsa men allt mitt bakpulver tog slut så får köpa upp ett lager så jag kan putsa ännu mer silver. Är sjukt taggad. Det trodde jag nog aldrig att jag skulle säga.


Vad gör man egentligen, jag tog en form och la ner aluminiumfolie på botten. Sedan ströa ut bakpulver på den. Lägger ner silvret som ska putsat. Efter det så strö jag lite bakpulver på silvret.
Sedan kommer det roligaste och häller på det kokande vattnet och låter sedan värka en stund. Jag lät det ligga runt 5 minuter för att det verkligen skulle bli riktigt snyggt.


I mina ögon blev dem skinnande rent, riktigt rent och blev nästan vita av renhet, det svårast var kanterna men ju längre jag lät dem ligga ju finare blev det. De sa att de bara skulle verka i 3 minuter men tyckte inte det räckte så körde längre tid vilket blev ett mycket bättre resultat i mina ögon.

// Pillan