Träning?

Ja, jag vet inte riktgt vad man ska säga. Jag skulle ju börja träna, vilket det inte riktigt har blivit. Inget har gått som det skulle med träningen. Speciellt nu när det är mycket som har hänt. Det är lite tufft, men måste verkligen bli motiverad nu och måste verkligen göra hårt. Hur annars ska jag orka med alla årets lopp. Speciellt nu när det inte är speciellt långt kvar till halvvättern.


Rensade lite hemma och insåg nu hur mycket proteinpulver som jag faktiskt har här hemma. Det har gjort mig allt mer motiverad faktiskt att träna. Måste verkligen komma igång.
Tänkte att jag skulle läsa lite mer i mina böcker jag köpte nu under bokrean och tänkte verkligen satsa på att komma igång och få en bra form. Speciellt nu när det snart är dags för bikinitiden och sommaren är runt hörnet.


Ett steg i taget, men ska göra ett träningsschema som kommer göra det lite lättare att träna. Men tyvärr har jag insett att jag kommer få träna väldigt sent, då jag arbetar väldigt sent. Men det får vara som det är.

Ett steg i taget och bara kämpa, ge aldrig upp för man kan bara man vill :)

// Pillan