Våga ta steget...

 
Vet inte riktigt hur jag ska våga ta nästa steg eller ta steget, det är inte det enklaste alla gånger. Det finns många gånger man tvekar i livet och inte vet riktigt hur man ska hantera olika situationer. Men jag vet att jag kan ha lätt att säga vad jag känner ibland, kanske för lätt många gånger. Men nu är det bara stopp och vet inte riktigt hur jag ska förklara varför det är som det är. Men att bli sårad är något som jag absolut inte vill bli. Det är oerhört tungt och jag tror att det är därför som jag tvekar så otroligt mycket just nu. För man vet aldrig vad som kan hända och jag vill verkligen inte bli sårad igen.
Men vem vill egentligen bli sårad, tror inte det finns någon som vill bli sårad direkt. Inget roligt alls. Men jag har lärt mig sedan tidigare att man ibland även måste våga chansa, våga ta steget för att få det man vill ha. Ibland blir det inte alls bra men man kan vinna på det. Men just nu känner jag att jag mer har tagit förluster alldeles för många gånger och vet inte hur mycket jag mer orkar egentligen.
Som människa kan man inte ta hur mycket som helst, mitt hjärta har brusit ett antal gånger. Att laga och fixa sitt hjärta, det tar lång tid. Men känner att jag ändå vill hitta den där speciella personen i mitt liv. Den personen jag kan ty mig till och den som jag kan vara mig själv. Känner mig trygg och känner mig alltid glad. Känner att jag dela med mig av allt och det är bara en sådan enkel relationen. Något som gör mig glad hela tiden, någon man kan ha roligt med både i tråkiga och bra situationer.
Den vänskap som vi idag har vill jag inte förlora på något sätt, är rädd för att det ska bli krasch med allt och vi går skilda vägar. Vet inte om de är värt det för att berätta det man känner. Men jag vet att jag har känslor för denna person på en hög nivå och är glad att personen äntligen finns i mitt liv. Skulle aldrig vilja ha det på något annat sätt.
 
 
// Pillan