EBBA - PRIS

Har varit på eneheten här i Lier, Norge sedan mitten av juli. Försäljningen har bara gått uppåt och det har aldrig varit stopp på den. De man har slitit för, det har varit mycket svett och tårar, ett riktigt hårt arbete. Det roligaste är att även januari och februari har fortsätt att öka ännu högre än vad hela 2015 gjorde. Det är väldigt roligt att se hur en restaurang kan göra så bra i försäljning. Det är svårt att se, men det många glömmer bort är att det är vi på restaurangen som gör denna restaurangen. Tillsammans gör vi att det ökar och det är väldigt roligt att vi kunde ta hem detta pris. Med allt som vi har kämpat hårt med att ha bäst service och fortsätta öka så pass mycket som vi gjorde under 2015.
 
 
Att få gå upp på scen var en underbar känsla, för detta är helt otroligt och riktigt roligt att se. Är väldigt glad över detta priset, min första restaurang som jag nu snart ska lämna. Bara 1 månad kvar på restaurangen. De är med mixade känslor som jag ska lämna denna restaurang. Inte minst för distriktet, älskar verkligen människorna på min restaurang och detta distrikt. De har utvecklat mig på många sätt, fått mig att bli en bättre ledare på sätt jag aldrig hade trott var möjligt.
Men känns som jag har gjort allt jag kunde och jag kommer kämpa ut till det sista. Jag är inte en person som ger upp i det första. Det är nog ett av mina största svagheter för mig själv. Jag kämpar och kör tills jag inte kan stå på mina ben. Vilket har tagit väldigt mycket av mig själv.Känner att jag kanske inte har tänkt på mig själv som jag borde ha gjort. Men samtidigt ångrar jag inget av detta, fast jag kanske vill tro detta, men jag vet att jag hade gjort exakt likadant om jag hade fått göra om allt. Det är lätt att säga att man hade gjort annorlunda. Men om sanningen så är vi bara människor och vi hade gjort samma sak igen, det är lättare att vara efterklok men det är såhär vi fungerar.
 
// Pillan