Grattis Farfar på din födelsedag!

Grattis till världens bästa man som en gång levde på denna jord. Den personen som fick mig att tro på kärlek och familj, ingen fick mig att känna mig så speciell som du och farmor gjorde det. Jag önskar dig allt det bästa, jag vet att du inte hade det lättaste under de sista tiden i ditt liv. Men du hade din familj, din barn och barnbarn, en fru som än idag lever vid din sida.
Jag älskar dig mer än något annat farfar, du är min förebild och jag hoppas jag kommer kunna ge min familj lika mycket kärlek som du har gett mig. Jag vill bli som dig och farmor, exakt likadant önskar jag att jag kunde vara. Jag vet att du vakar över mig och finns i mitt hjärta, tänker väldigt ofta på dig. Saknar dig så otroligt mycket, jag vet att jag kanske inte borde leva med ångerst. Men det är inte det lättaste alla gånger. Jag önska jag verkligen hade funnits där vid din sida under den sista tiden. Något jag kommer leva med, önska jag kunde säga hej då och berätta hur mycket som du betydde för mig.
Jag var 18 år gammal, snart 19 år när du försvann ifrån min värld och jag önska att du kunde se mig idag. Kunde se hur mycket jag har kommit. Vet att farmor hela tiden säger hur stolt hon är över mig, men jag vet att du också är det. Men ibland vill jag bara kunna krama dig, Kunde höra ditt skratt och känna din närhet. Du är saknad av alla som älskade dig, vet att du har det bäst.
 
 
Älskar dig farfar, en dag kommer vi att mötas igen <3
 
// Pillan