Stockholm - My Hometown

Ibland undrar jag vad det som gör att jag trivs så bra i Stockholm, de är inte så att jag älskar denna stad egentligen utan det är för att min familj och mina närmaste vänner bor där. De är därför jag trivs så bra, att nu äntligen ska flytta hem igen är det bästa jag någonsin har bestämt att jag ska göra. Det är inte alltid det enklaste beslutet att ta ett steg ner i karriäreren. Men jag funderar samtidigt vad är det som får mig att vara mig själv, de är min familj samt vänner. Inget får mig att vara mig själv som de får mig. Längtar väldigt mycket att det ska bli den 16:e mars för att jag ska kunna må bättre igen och få vara mig själv igen.
Många kanske tycker det är konstigt att de är mina vänner som gör mig, men jag har inte alltid haft det enklaste och mina vänner hjälper mig väldigt mycket för att må bättre. Att ha dem i ens närhet är det mest underbaraste som finns och jag känner mig som en helt annan människa och de är verkligen underbart.
Nu måste jag bara leva i livet som det är och försöka få ordning på mitt eget liv. Det är något som jag behöver riktigt mycket. Känns hur jag verkligen otrivs med allt just nu. Allt jag gör går helt åt skogen och detta är något som jag måste ändra på helt och hållet nu.
Nu är det jag som ska vara i fokus, inget annat är viktigare än mig själv.....
 
// Pillan