1a advent

Nu har vi äntligen kommit dit jag längtar mest, själva julkänslan och de som inte känner mig vet inte hur mycket jag verkligen älskar julen.
Men nu är det första advent och november är snart slut, snart är det 1a december och det ska bli riktigt härligt att komma in o december månad tycker jag. Dock har jag redan börjat att julpynta och fått i ordning mycket, men jag har bestämt mig för att inte göra för mycket. De är så dyrt att köpa allt på en gång. Detta är första julen jag bor i ett hus, så jag får köpa på mig saker lite pö om pö så blir det billigare för mig.

Min vecka har kanske inte varit den bästa, men känner väl att det inte kan bli värre nu. Däremot att min iPhone sa upp sig helt i fredags gjorde inte mitt liv så mycket enklare. Speciellt eftersom jag igår lördag blev tvungen att köpa en ny telefon istället. Inte denna kostnaden som jag hade förväntat mig nu. Nu får jag leva med en billig andorid telefon. Men tror nog att det ska gå bra.
Ne, nu ska jag fortsätta njuta av tågresan i denna sol som faktiskt visar sig lite grann.

// Pillan

Besök i Uppsala

Hände inte ofta nu på bara det senaste 1 1/2 året att jag har träffat en av mina allra närmaste vänner. Speciellt då jag flyttade till Norge, samt har vi arbetat på två olika ställen och det har inte alls varit enkelt att få ihop allt alla gånger.
Men igår spenderade jag en hel dag och det var riktigt underbart. Vi tittade på film, pratade lite men inte mkt mer. Vilket det inte behöver vara mer egentligen.

Men en sak i säker när jag gick genom Uppsala idag, de är att jag verkligen älskar denna stad hur mycket som helst. Uppsala måste vara en av de vackraste städerna i Sverige, då efter Visby enligt min tyckte.
Solen sken och det gjorde promenaden till stationen så mycket mysigare. Det var min lilla händelserika dag, kanske inte. Men nu har julfilmerna börjat, i alla fall för mig och julstämningen har satt igång och det känns verkligen hur bra som helst måste jag erkänna. Älskar verkligen julen så underbart mycket :)

// Pillan

Nybörjare - Gitarr

Nu hobbie är att försöka öva på att lära mig spela gitarr och det tar verkligen sin tid. Må ju erkänna att jag kanske inte är expert på musik, men detta har alltid varit en stor dröm för mig.
Har köpt lite musikböcker för att göra det lättare för mig och tycker det är roligt att testa på nya saker.

 

Har spelat piano i några år, typ 6 år i grundskolan och det tråkigaste var att öva och hatade det och jag må ju erkänna att jag fortfarande inte tycker att det är speciellt kul men jag vet att jag måste verkligen öva för att kunna bli bra.
Så är det ju egentligen med allt, jag försöker men jag tror jag ska försöka skapa mig mer tid för att kunna öva mer. För det är väldigt avkopplande att sysselsätta sig med något, speciellt nu när vintern är här och jag älskar ju att cykla och golf. Vilket är helt fel säsong som det ser ut just nu.
Har bara kämpa kämpa, en vacker dag så står jag där och är skit duktig på att spela gitarr :)

// Pillan