Faith Hill - Deep track (new album)

Hur kunde jag ens glömma bort att detta album skulle komma ut. Jag som verkligen har gått och väntat hur länge som helst för att hon skulle släppa nytt material. Det var 2005 som jag verkligen föll för henne, egentligen har hon inte släppt något riktigt album sedan 2005, släppte julskiva 2008. Älskar verkligen hennes musik, men även ifrån hennes man Tim McGraw.
Deras musik tillsammans är ju hur gudomliga som helst och nu har jag lyssnat på det nya albumet. De är tre nya sånger resten är från tidigare, men har redan fallit för en av låtarna och de är den nya "Boy"

Jag är en person som har älskat country väldigt länge, tycker faktiskt det är riktigt synd att det inte är större idag. För de tycker jag är den bästa genre i allmänhet och jag älskar verkligen texterna och melodin.
Är ett stort fan av Johnny Cash, June Carter Cash, Reba McEntire, Taylor Swift, Lynn Andersson, Tim McGraw, Faith Hill, Martina McBride, Braid Paisley med många fler.
Har ni sett tv serien Nashville, vilket handlar om en countrydrottning och hennes liv, en riktig bra tv serie med mkt härlig musik. Kan rekommendera den tv serien, har gått fyra säsonger och i januari börjar säsong 5. Älskar och kan knappt vänta tills januari kommer för att kunna se fortsättningen.

Men i alla fall, lyssna på detta album, för jag älskar verkligen denna musik. Detta gjorde min kväll, blev så glad i hela kroppen för att kunna få lyssna på lite ny bra musik från en favorit artist, önskade hon och Tim McGraw kunde komma till Sverige för att göra en konsert. Annars får jag väl åka till USA för att se dem.
Jaja, nu ska jag njuta mer av denna underbara musik detta album ger mig :)

// Kram från lyckliga mig <3