Vad hände med november?

Alltså min största fråga är ju vad hände med november?
Plötsligen är vi redan på 16 november och halva månaden har gått. Men älskar snö, men den försvann lika fort som den kom. Som vanligt :(
Är så trött idag efter ha arbetat 13,5 timmar idag, det märks att vi nu har kommit in i den perioden där alla blir sjuka. Jag själv har varit sjuk, 1,5 vecka. Dock inte beroende på det vanliga och standard som är vanligt för denna månad. Utan har haft stora bröstsmärtor som har varit väldigt jobbiga. Men det börjar bli bättre, men det kommer bli bättre nu när jag har börjat arbeta hårt för att kunna bli av med dem.
Vad har annars hänt denna månad från det normala, kanske inte speciellt mycket. Förutom att jag har fått en stor längtan till julen och ser verkligen fram för att kunna fira en jul. Ska vara hemma och inte göra speciellt mkt eller konstigt. Ska fira den med min mor och styvfar. Något jag ser framemot väldigt mycket. Förra julen firade jag den i Norge, året innan jobbade jag. Har dessutom arbetat några julafton, så nu ska jag inte göra något.

Jag vet att jag verkligen är sämst på att skriva blogginlägg. Tänkte försöka få en vana att skriva varje dag, passa på medan jag är påväg till eller från jobbet, det kan vara en bra början. Det finns så mkt att skriva och har nog inte bara tagit mig till det, men nu fan får det vara skärpning. Vad annars har jag denna blogg till för att endast lägga upp någon gång i bland. De är ju bara sjukt.

Just nu är jag påväg hem ifrån jobbet och sitter på pendeln och längtar hem till mina två katter som jag bara vill kela med hur mycket som helst. Samt så har jag en rygg som värker, så det är skönt att kunna få lägga ner ryggen en stund känner jag.

Vad är annars nytt?
Jo, mitt mål denna vinter är att lära mig att spela gitarr, nu har jag köpt några övningsböcker för att kunna börja spela. Är så sjukt spänd för detta och tycker det ska bli hur spännande som helst.
Har spelat piano i 7 år tidigare när jag var mindre och har av och till försökt att lära mig att spela gitarr men tror inte tiden eller orken riktig har funnits till men nu är det för sjutton gubbar tid stt lära mig. Har alltid beundrat och varit lite avundsjuk på att jag inte själv kan det. Nu fan ska jag bli en av de som kan spela gitarr :)

Ja, det får bli allt för idag, jag lovar att jag ska skriva ett inlägg i morgon. Nu kommer det att börja komma mer regelbundet :)

Kram o Godnatt // Pillan