Resan mot en bättre kropp

Jag har väl nu under en period känt hur mitt liv inte alls är som den borde vara och känner hur dåligt jag mår över att ha gått upp i vikt och blir mer och mer rundare.
Under det senaste året har det bara gått allt mer åt fel
Det har verkligen gått hur långt som helst och nu måste jag skärpa mig. Jag har nu sedan jag började att träna 2012, så har jag älskat det väldigt mycket och jag verkligen inte varför jag inte här gör det idag egentligen. Jag måste ta mig tid och börja leva bättre och sluta köpa massor med onödigt.

Vägde mig i går och jag har inte gått upp så mycket men det är för mycket men däremot så blev all mättning mycket värre och de är det sista jag önskade mig.

Vikt: 76,6 KG
Midjemått: 102 cm
Högra Lår: 64 cm
Vänstra lår: 66 cm
Bröstmått: 96 cm

Nu är det dags och nu har jag bestämt mig för att jag varje dag ska gå minst 15 000 steg varje dag och springa ute minst fyra gånger i veckan. Nu måste jag verkligen få tillbaka den kroppen jag var stolt över.

// Pillan

Mot mitt nya lyckliga jag

Bridget Jones's Baby

idag har jag sett en ny film och varit på bio, det var länge sedan jag var på bio och det var riktigt kul och få gå på bio. Idag såg jag på Bridget Jones's Baby.
 
 
Må ju säga att jag inte gillande 2:an, men den här var riktigt rolig och jag har inte skrattat såhär mycket på länge. Man ser att dem börjar bli gammal, men Patrick Dempsey är hur snygg som helst och man blir bara hur kär som helst.
I slutet, i mina ögon gjorde hon fel val, är team Jack, men hon valde team Darcy. Men det är bara film och hon gick efter hjärtat och det betyder för henne, att hon gjorde rätt beslut för sig själv. de är ju det viktigaste :)
 
// Pillan