Träna eller inte?

Ont i huvudet har jag haft och dessutom känt mig varm. Men börjar må bättre, kanske jag har druckit lite för litet. Vem vet? Eller är mensen på ingång. Svårt att veta.

Känner mig lite halvtrött men samtidigt känner jag att jag betyder gå lite mot mitt beteende och kanske ut och springa lite, gå eller varför inte ta en cykeltur. Jag sitter just nu på bussen påväg hem, har lite tid för att bestämma mig. Ett riktigt svårt beslut, om jag springer/går kommer jag vara borta i 40 min. Cyklar jag kommer det att ta ungefär 1,5 h. Samtidigt ska jag upp tidigt, vilket gör att det är ett svårt val att välja. Har inte riktigt bestämt mig ännu, det är ett svårt val.
Kanske kroppen behöver vila lite, vem vet, men är inte hemma på 45 minuter och kan fundera i god tid. Just nu lutar det dock mot att vara hemma eller kanske kliva av bussen tidigare för att gå hem.
Ja, ja, vi får se vad det blir. Men jag vet att jag måste försöka bryta mitt mönster. Om jag någonsin ska kunna bli en bättre form. Kämpa och ge aldrig upp.

// Pillan

Träningsvärk

Gud, denna träningsvärk jag har i benen idag. Då är det speciellt i knäna, fast jag har börjat träna på gym så känns det som jag tränar mer genom att cykla. För denna träningsvärk får jag aldrig på gymmet.

Kanske är en konstig sak, men jag tar mer ut mig på att cykla själv. Samt så tror jag att det har mycket med att jag tycker att det är roligare.
Många cyklar istället för motion, jag cyklar för att jag älskar det. Men, nu kommer detta men, jag funderar att jag försöka cykla mer dagar under veckan och försöka få upp konditionen på detta sätt. Samt få tillbaka dessa benmuskler som jag saknar för att kunna cykla fortare och mer enhetligt.
Min träning kommer nog bli mycket bättre om jag fick igång min träning på riktigt. Känner att min kropp mår så mycket bättre, igår tog jag med mig alldeles för lite dricka. Nästa gång jag cyklar blir det två vattenflaskar, kanske ska ha min ryggsäck, det blir ju 2 L till som jag kan ha med mig. Ska försöka få till en riktig lång tur snart har jag funderat på, tror det kan vara bra att ha ett stort mål.
Kanske ska cykla till en kompis som bor längre bort, kan vara smart eller något sådant. Vi får se hur det blir.

// Pillan

Cykeltur

Åh, idag kom jag äntligen ut på min älskade cykel och det blev dock endast en 3,5 mil lång tur. Men det var riktigt rensande för huvudet och jag njöt verkligen. Nästa gång kommer det att bli en riktigt lång och härlig cykeltur. Måste göra detta mycket oftare, älskar verkligen livet på en cykel.

Det var inte den bästa tiden och det märks verkligen att jag är ur form. Men det kommer bli riktigt bra i slutendan, de är bara att träna upp sig så kommer det att bli riktigt bra. Dock får jag väldigt ont i skuldran på vänstra sidan. Det gör så jävla ont efter 1,5 mil. Vet inte varför, väldigt skumt. Men det blir väl bara bättre med mer träning, hur ska jag klara 30 mil till nästa år om jag får så ont i skuldran.

Kämpa kämpa, aldrig ge upp :)

Här får ni en bild på min älskade cykel, är väldigt nöjd och kan inte tänka mig en annan cykel, ingen annan racer är som min ❤


// Pillan