Dag 1 - Gymkortet är fixat

Äntligen så har jag fixat ett gymkort och det känns hur underbart som helst. 199 kr/mån är inte alls farligt för ett gymkort, nu fan får det bli skärpning och jag ska bli fight for fighting. Kommer dock ta en stund, men ska nog kunna fixa detta.


Har skaffat på Fitness24seven, passar perfekt för mitt behov. Speciellt då jag arbetar så oregelbundet, samt så har jag tidigare varit medlem på ett liknande gym. Dock längtar jag tills jag får mina trådlösa hörlurar, då kommer det bli riktigt perfekt. Speciellt när man har en stor telefon, Iphone6 plus.

Tagga tagga, är så redo och idag tränade jag dock bara på tjej avdelningen. Väldigt bra utbud efter mina behov, så denna sommar kommer bestå av väldigt mycket träning. Ska försöka träna varje dag jag arbetar, något som ska bli riktigt spännande :)

Mitt mål är att få en bättre kroppfigur och inte vara såhär stor som jag är idag. Det är en bit som jag har kvar att komma dit jag vill. Men det kommer krävas mycket träning ifrån min sida och mycket vilja, samt svett.


Midja: 107 cm (gå ner till under 100cm, delmål 1)
Bröst: 103 cm
V. Lår: 68 cm
H. Lår: 67 cm

Vikten är för mig inte en stor sak, det är måtten som är viktigare och min hälsa framför antal kilo.

#motensvenskklassisker2018

// Pillan

Gymkort - Mot en ny värld

Inget kan förstöra min dag, inte nu när jag hat fixat gymkort och i morgon ska jag hämta det. Egentligen kan jag inte förstå hur taggad jag egentligen är för att börja gå på gym. Men de är jag, redan känner jag mig pigg och laddad. Vilket i helhet är ganska sjuk egentligen då jag inte ens har hämtat kortet.

Nu i fredags kväll bestämde jag att jag nu måste skärpa mig helt och hållet, mitt nya liv ska börja och jag ska komma i min forna form och få bort mitt fläsk och få muskler i stället. Ska få tillbaka den energin jag saknar samt så ska jag få bort min astma.
Jag har beslutat att jag ska ta tag i mitt liv, jag ska ta tillbaka det som är mitt. Detta är en stor börda för mig, att inte träna. Jag vet inte riktigt varför, ska börja äta korrekt och bättre. Kommer bli svårt, men vet att mitt liv kommer bli så mycket bättre. Skaffa mig rutiner och jag vet att jag kommer bli en helt annan person. Detta är bara ett steg på vägen.
Börja sätta upp massor med delmål och börja le, kan inte känna mig lyckligare än detta. Laddar som sjutton, nu börjar en helt nu resa.

Ska nu börja träna på FITNESS24Seven, ska dessutom testa på gruppträningspass några gånger när jag börjar må ännu bättre och komma i lite bättre form


Mot en helt ny värld

// Pillan

Starten på sommaren

Nu är det äntligen juni månad och jag älskar denna månad. De är inte för jag fyller år, utan det är denna månad som det är sommar på riktigt. Älskar den äkta sommaren, de har varit riktigt härligt med denna värmen som kommer.


Dock igår spöregna det och blixtra som sjutton, under typ 20-30 minuter. Fy sjutton vad blött man blev, men men, sådant väder behövs också.

Men denna lukten som jag känner av dessa blommor, de är något som är underbart och älskar denna lukt hur mycket som helst. Om jag känner denna lukt och blundar, det får mig att tänka på Gotland. Älskar denna lukt ❤

Sedan sista inlägget har det hänt ganska mycket, men det får jag nog ta i ett annat inlägg och hoppas ni alla andra mår bra 😍


// Pillan