Cykeltrainer - Dags att komma i form

Jag har gjort mitt första köp för en Cykeltrainer, 499 kronor la jag ut för en. Kan vara skönt att testa och sedan om jag tycker om detta. Då har jag bestämt mig för att lägga ut pengar på en dyrare. Detta kommer bli perfekt att komma igång med, komma tillbaka till den cykelform som man en gång var i

Gjorde mitt första träningspass på länge, men fy fan efter 15 minuter var jag tvungen att sluta. Svetten rann och jag var alldeles slut, men nu sjutton ska jag varje dag cykla. Nu ska jag kolla igång igen. Jag ser verkligen framemot detta, det kommer bli riktigt härligt att börja träna igen. 


Måste dock tänka på astman, de är inte det enklaste att komma igång med träning när man har astma. Har dock fått bort astman två gånger, men nu ska jag göra det för alltid. Det är något som jag verkligen behöver. Kommer bli ett sådant skönare och friskare liv.

Inte nog med detta inköp, jag har dessutom även köpt specialdäck för trainer för att inte behöva slita ut på mitt vanliga däck. Dock första gången jag byta däck någonsin, måste säga att jag är väldigt stolt över mig själv. Nu vet jag även om hur jag ska byta om jag skulle få punktering i framtiden. Måste dock köpa extra slang så jag har för att kunna förhindra uppehåll.

Mitt mål är att 2018 ska jag göra klassiskern, det betyder att jag måste träna nu. 2017 ska bli året som jag satsar på mig själv och min träning.


Vasaloppet - 9 mil - Längskidor
Vätternrundan - 30 mil - Cykel
Vansbro - 3 km - Simning
Lidingöloppet - 3 mil - Löpning

Det kommer bli tufft, men detta är ett mål jag har haft under en längre period. Målet var att jag skulle ha gjort allt nu 2016/2017. Men efter mkt sjukdom och hälsa, men nu ska jag ge järnet. 2018 ska jag uppnå målet

#motsvenskklassisker2018

// Pillan