Dag 2 - Mot ett hälsosamt liv

Dag 2 är nu avklarat, jag måste starta lite försiktigt och jag vet att jag inte ger riktigt allt ännu. Men jag försöker att cykla så mkt som jag känner att jag för tillfället orkar.

I allmänt känner jag hur min kropp inte har någon energi alls, jag måste ta det lugnt och ta små steg.
 

Må ju erkänna att det går faktiskt rätt bra för mig och de är jag faktiskt stolt över. Jag rör på mig mer än vad jag brukar.

 
Dock blev det endast 15 min på cykeln idag, jag måste försöka öka detta med den dubbla tiden. Måste försöka få upp det till 30 minuter. För att sedan få upp den till 1 timme i april är mitt mål.
 
Men det viktigast egentligen är att jag faktiskt har startat, jag måste vara beredd på att det faktiskt kommer att ta tid. Det kommer inte gå så fort som jag önskar, utan jag är så nere i min kondition att jag måste acceptera hur min kropp reagerar på detta.
 
Må ju säga fast jag bara igår körde 10 minuterna på cykeln och idag 15 minuter. Hela min kropp värker och de är stela, det blir att verkligen stretcha ordentligt varje dag. Varje morgon, man kanske ska börja på yoga. Hmm...
 
De är värt att fundera på 😏
 
Äsch, det får bli allt för idag, i morgon är det fredag, men dock är det en jobb helg för mig så det är bara ladda upp för att jobba. Men nu är det inte långt kvar till semestern, längtar så....
 
// Pillan