Elvis ❤ Min prinsessa ❤ 2011.11.08 - 2017.03.12 🕯

Vila i frid min prinsessa 🕯 Ett ljus kommer alltid vara tänt för dig. Aldrig trodde jag att kärleken skulle kunna vara såhär starkt som min kärlek är till dig.


Du hann bara bli 5 år, 3,5 år har du levt med mig och de senaste 1,5 åren vet jag att du har haft det bra och min saknad till dig är stor. Ännu större idag.

Du blev bara 5 år och du hade fler år du kunde ha fått leva, att du skulle bli bragd på ditt liv. Det gör mig så ledsen, att en människa inte var uppmärksam på trafiken som gjorde att min prinsessa inte finns längre. Det gör mig så fruktansvärt arg.

Enligt polisen ska du inte ha lidit, något jag verkligen hoppas stt du inte har gjort. Jag hoppas du har det bra i himlen, jag älskar dig så mycket och saknar dig så ❤

Tänka sig att du har varit min prinsessa sedan du föddes, att du var så liten och den enda som var grå. Jag visste från första ögonblicket att det här är min Elvis. Kärlek från första ögonkast, att jag sedan lämna dig. De gjorde så ont i mitt hjärta, att jag inte har funnits där vid din sida som jag borde ha gjort.

Du borde ha varit hos mig, men jag vet att du har haft det så underbart och du är nöjd. Du har en syster som du kan vara med och leka med.

Den bästa historien är nog när du smyger in till grannhuset och lägger dig i deras säng för att sova. Inte nog med det, du får oxfilé och även där får du kärlek.

Du är en katt som man bara kan älska, du är har en sådan härlig personlighet. Du är älskad av många och saknad, men ingen kommer någonsin älska dig som jag gör.

Snart kommer du vara hos mig igen, aldrig ska jag någonsin glömma bort dig. Du är en del av mitt hjärta. En bit är sönder och det låter kanske som en väldigt löjlig sak. Bara för att du var ett djur, men detta är sant och mina tårar rinner för dig, vill att du ska veta det.


Älskar dig för evigt ❤

Älskar dig för evigt ❤ Ingen älskar dig som jag gör


🕯 Vila i frid 🕯

Du är alltid älskad 😭

Kommentera inlägget här :