Laden "Kangasmucko BinLaden" - Alltid älskad men saknad

Måndag den 12:e februari 2018, klockan 16:00 fick min allra bästa, första riktiga vän somna in, något som tog mig hårdare än vad jag någonsin hade trott. Jag trodde aldrig jag skulle bli såhär ledsen, men hela mitt liv vändes upp och ner, vill egentligen bara fall ihop och hålla dig i min famn. Men du levde 17,5 år, du hade ett långt och kärleksfullt liv, du var omtyckt av många men ingen älskar dig som jag.
 
 
  
 
 
 
Du kommer alltid ha en viktig del i mitt liv, minnena är starka och du har varit i mitt liv sedan jag var 10 år gammal, de är inte speciellt konstigt. Så många gånger du alltid sov i min säng, var tillsammans. Vi låg och sov, du tog över min säng, älskade att vara med dig och kela med dig.
 
Nu har det gått en hel vecka, 7 hela dagar och du har inte funnits här och det känns väldigt konstigt, de är riktigt svårt ibland att förstått de hela. Men en sak vet jag, du har det bra och det skulle aldrig varit värd att ha dig i liv och se dig lida, på slutet blev du tyvärr sjuk och du mådde inte så som du förtjänade i denna värld. Men du höll ut, du höll ut i 17,5 år innan det vart din tid att lämna oss. Jag visste att den dagen skulle komma, vilket jag tror vi alla är medvetna om men det är svårt att faktiskt föreställa oss det.
 
Men en sak är klart, jag kommer alltid älska dig och kommer alltid minnas dig och den tiden du var med oss och allt du har gjort, du har gett mig så mycket glädje, kärlek och hopp i livet. Det känns tungt att gå vidare utan dig och bara lämna dig, men jag vet att det är ett måste. Du var inte en bara en katt, du var en av oss i familjen och du var värd allt i livet och du förtjäna allt.
 
Ditt liv startade tufft, du var i ett hem där du inte blev behandlad korrekt och du levde ute i kalla vintern när du sov ute i minus grader. När du dök upp där på plan med din resväska, du låg där och var kall, du var hungrig och försökte sova. Du var rädd över att vi människor skulle vara elaka, för de var det som du var van med, men du gav oss en chans och du gav oss en chans att visa dig riktig kärlek, hur man behandlar dem man älskar och de man bryr sig om. Aldrig trodde jag att du skulle komma såhär nära en på hjärtat, lika mycket kärlek som vi gav dig känns det ibland som du gav oss mer kärlek.
 
Jag har bara en sak att säga till dig, det är Tack för att du alltid fanns där. Du låg vid min sida när jag var liten, du fanns när jag var rädd, du fanns där när jag gick genom tuffa tider. Jag hoppas du har det bra uppe i himlen och du är där vid din bästa kompis sida, Midas. Jag hoppas ni har det bra, en sak vill jag att du ska veta.
 
Du ligger nu här på kullen, du ligger i din dalmatinkorg och du har din kudde jag gjorde under grundskolan, du ser ner på oss och jag hoppas du har det bra.
 
Jag älskar dig, du kommer alltid finnas i mitt hjärta, tills den dagen jag dör kommer du alltid vara ihåg kommen, aldrig kommer jag glömma bort dig, Kangasmucko Binladen, du är mitt allt.
 
// Pillan

Kommentera inlägget här :